CAMILLA TRAMPEDACH SCHULTZ

DIREKTIONSSEKRETÆR - SPAREKASSEN KRONJYLLAND

 

De små tricks med den store effekt

Min arbejdsplads har heldigvis en ambition om at have tilfredse medarbejdere – og hos os er det heldigvis ikke kun en floskel, at ’medarbejderne er den vigtigste ressource’, men i stedet noget som udleves hver dag.

Der skal være plads til at være menneske og der er en klar accept af, at livssituationer ændrer sig, hvorfor der er plads til fleksibilitet og sikre mulighederne for at være et ’helt menneske’ Livet handler nemlig om andet og mere end arbejde. En positiv sideeffekt er, at tilfredse medarbejdere har vist sig at sørge for tilfredse kunder!

 

’Slow down to speed up’…

Helle formåede at motivere mig til at stoppe op – og mærke efter, hvad der er vigtigt lige nu. Det gælder både når jeg går ind til en vigtig arbejdsopgave og når jeg kører hjem til min familie. Ved at koncentrere fokus og energi på den ’lige nu vigtigste opgave’, så udføres den langt mere effektivt og nærværende – og frigiver energi til den næste. Det kan arbejdspladsen også bruge til noget.

Jeg er blevet god til at mærke efter og til at bruge mikroøvelserne i løbet af dagen. Det er ikke timelange sessioner men overkommelige små tips, som ikke bare ender i skuffen med ’øvrigt kursusmateriale’.

Helle har en realistisk og humoristisk tilgang til mindfulness – og hun var god til at udfordre vores selvopfattelse. En klar sidegevinst er, at øvelserne kan bruges både til hverdag og fest – eller på job og privat om man vil 😉 Gevinsten er den samme: Jeg er bevidst opmærksom - lige nu og lige her.

 

Nyhedsbrev

Præstetoften 54 - 8330 Beder
Tlf 51 64 96 78