SUSANNE HØJBERG

EXECUTIVE ASSISTANT - GAVI, THE VACCINE ALLIANCE

Fleksibelt kursus der passer ind i min travle hverdag

"Jeg har fulgt Mindful at Work online kurset, et forløb på 8 uger med 8 moduler. Kurset er en velafbalanceret kombination af teori, øvelser, relevante eksempler og hjemmeopgaver, der relaterer til situationer på arbejdspladsen og i hverdagen. Kurset har en indbygget fleksibilitet, der for mig har været vigtig, idet jeg selv har kunnet tilrettelægge det, så det passer ind i en travl og omskiftelig hverdag.

Øvelserne er blevet uundværlige for mig og følger mig overalt

Med sin rolige stemme guider Helle Iversen dig gennem teorien og mindfulness øvelserne og giver dig værktøjer til at finde den indre ro, så du bliver bedre til at fokusere på de enkelte opgaver, når autopiloten og stressen dukker op, og tankerne vandrer i en travl og omskiftelig hverdag. I dag er Mindful at Work øvelserne blevet uundværlige for mig, de følger mig overalt og bliver flittigt brugt både på jobbet, hjemme, i bilen og i flyet på rejser.

Med et enkelt klik på øvelsen kan jeg skabe RO & BALANCE

Med et enkelt klik finder jeg den mindfulness-øvelse, der passer til, hvor jeg er, og den tid jeg har til rådighed, og jeg ved, at jeg hurtigt og effektivt kan skabe balance og indre ro i en hektisk hverdag på jobbet og privat. Stor tak til Helle Iversen for et veltilrettelagt Mindful at Work online kursus, som jeg på det varmeste kan anbefale."

Nyhedsbrev

Præstetoften 54 - 8330 Beder
Tlf 51 64 96 78