Referencer

"Jeg har fulgt Mindful at Work online kurset, et forløb på 8 uger med 8 moduler. Kurset er en velafbalanceret kombination af teori, øvelser, relevante eksempler og hjemmeopgaver, der relaterer til situationer på arbejdspladsen og i hverdagen. Kurset har en indbygget fleksibilitet, der for mig har været vigtig, idet jeg selv har kunnet tilrettelægge det, så det passer ind i en travl og omskiftelig hverdag.  Med sin rolige stemme guider Helle Iversen dig gennem teorien og mindfulness øvelserne og giver dig værktøjer til at finde den indre ro, så du bliver bedre til at fokusere på de enkelte opgaver, når autopiloten og stressen dukker op, og tankerne vandrer i en travl og omskiftelig hverdag. I dag er Mindful at Work øvelserne blevet uundværlige for mig, de følger mig overalt og bliver flittigt brugt både på jobbet, hjemme, i bilen og i flyet på rejser. Med et enkelt klik finder jeg den mindfulness-øvelse, der passer til, hvor jeg er, og den tid jeg har til rådighed, og jeg ved, at jeg hurtigt og effektivt kan skabe balance og indre ro i en hektisk hverdag på jobbet og privat. Stor tak til Helle Iversen for et veltilrettelagt Mindful at Work online kursus, som jeg på det varmeste kan anbefale."

EXECUTIVE ASSISTANT - SUSANNE HØJBERG - GAVI, THE VACCINE ALLIANCE

 

”Mental balance og indre ligevægt er vigtige ingredienser i det professionelle arbejdsliv. Det gælder både for medarbejdere og ledere. Det handler om at stå stærkt i dagligdagen. At håndtere arbejdslivet med mere overskud og mere balance på trods af evig travlhed og konstant fremadstræben. Nogle gange skal man hjælpes på vej og støttes i en proces. `Mindful at Work´ - er et professionelt værktøj, som netop kan det. Jeg kan varmt anbefale at prøve Helles program på flere niveauer. Både til at sætte fokus på området i organisationen, men også for det enkelte individ. Det er afprøvet på egen krop gennem online forløbet Mindful at Work - med indre ro og bedre fokus til følge. Et samlet sted, fine værktøjer og en masse god information og inspiration. Fra et ledelsesperspektiv ser jeg det som et rigtig godt redskab i forhold til medarbejdere. På lige fod med andre E-learningsprogrammer eksempelvis inden for HR området - ‘Well-being’, kan dette være en givende valgmulighed på programmet til forbedret trivsel.”

NÆSTFORMAND - MARIANNE RANDRUP - LEDERNE SØNDERJYLLAND

 

"Kurset ”Mindful at work” har været meget givende for mig. Jeg har et job, der ofte er hektisk med stramme deadlines, mange bolde i luften og mange afbrydelser. I sådan en hverdag kan man godt glemme at holde pauser, trække vejret og mærke sig selv – jeg kan i hvert fald. Det er ikke sundt og heller ikke produktivt. På kurset blev jeg mere bevidst om, hvor vigtigt det er – i løbet af arbejdsdagen - at tage nogle pauser, sætte tempoet ned og fokusere på én opgave ad gangen. Og jeg lærte teknikken, så jeg nu med blot 10 minutters mindfulness hver morgen oplever en stor effekt. Det synes jeg, er godt givet ud – og jeg kan anbefale andre at unde sig selv den luksus, det er at trække vejret dybt ned i maven og opleve at være mindful – både derhjemme og på arbejde." 

PRESSECHEF  - JAN TØIBNER - AARHUSVAND

 

"Da jeg gik ind til Mindful at Work kurset, var det med henblik på at få udbygget min eksisterende viden og erfaring med mindfulness. Det som især gjorde netop dette kursus interessant for mig, var det arbejdsrelaterede fokus. For mig har mindfulness altid været et værktøj i forhold til stress, men i løbet af kurset lærte jeg, hvordan mindfulness også kan bruges til at styrke koncentration, kommunikation og performance i mit arbejde. Jeg er med dette kursus kommet ind i en god rutine med daglige øvelser, og har med hjælp fra Helle fået lagt et mentalt træningsprogram. En tilgang som passer godt i mit ingeniør-sind og travle dagligdag og som blot på de 4 uger, allerede har givet mig en bedre evne til at koncentrere mig i en omskiftelig arbejdsdag. Selve kurset har været rigtig godt i forhold til teori, praktiske øvelser og hjemmeopgaver. Selvom der er mulighed for online deltagelse, anbefaler jeg det fysiske fremmøde for netop at få feedback og dialog omkring emnerne." 

SOFTWARE ENGINEER - JAKOB KLEIN PETERSEN - TERMA A/S

 

"Mindfuld at Work online kurset er et meget relevant og veltilrettelagt kursus. Det er utrolig let at få passet ind i en travl hverdag og så giver det en række meget konkrete og veldokumenterede gode redskaber til at komme mere i balance med krop og sind i en travl hverdag. Kurset er tilrettelagt så det er meget nemt at overføre og implementere de gode pointer på arbejdspladsen. For mig har det været en livsforandrende metode til at etablere en helt ny og afsmittende måde at være både leder og medarbejder. Helle giver med kurset et kort, præcist og lettilgængeligt indblik i hvad mindfulness er og kan - redskaber der for mig har banet vejen til et mere afbalanceret og roligt liv på alle fronter."

MARKETING & E-BUSINESS MANAGER - KATJA VAHL - AIR GREENLAND

 

"Udbyttet af Mindful at Work kurset har været meget større end forventet. Jeg har været overrasket over, hvor mange af mine medarbejdere, der tog det til sig. Det er fordi, kurset er relevant og kan integreres direkte i vores hverdag i GF Forsikring. Når mine medarbejderne er pressede, så giver mindfulness dem nu mere overskud, så de træffer bedre beslutninger. Jeg oplever også en markant større respekt, i forhold til det med ikke at forstyrre hinanden i teamet. For første gang som leder har jeg oplevet, at der er plads til at give hinanden arbejdsro. Vi har ganske enkelt fået mere overskud til hinanden. Spørgeskemaundersøgelsen viser også, at mine medarbejdere har nemmere ved at slippe tankerne om arbejdet, når de har fri, og når de skal sove. Så det har faktisk påvirket os positivt både dag og nat. En konsekvens af kurset er også, at jeg har valgt at lægge “driften” om, så det er mere målrettet single-tasking, og vi har allerede mærket et positivt udbytte; mindre spild af emner og en højere kontaktrate. I GF Forsikring går vi gennem mange forandringer, og medarbejdernes evne til at fokusere på opgaven, som de har foran sig, og det de har indflydelse på, er helt essentiel. Det ved jeg, at mindfulness kan hjælpe os med fremadrettet."

AFDELINGSDIREKTØR - THOMAS PRÄGLER - GF FORSIKRING

”Forventningerne var høje, da vi  til fyraftensmødet hos Lindab fik besøg af Helle Iversen, fra Mindful at Work, der ville introducere os til mindfulness som et værktøj til mental fitness i virksomheder. På Helle’s rolige facon fik hun lært os, hvor let det egentligt er, at ”trække stikket” et par minutter, fokusere på egen tilstedeværelse og skabe ro i ”øverste etage”. Teori blev fint blandet med øvelser og fortællinger fra hverdagen, ligesom Helle’s provokationer omkring selvforskyldt travlhed blev synliggjort på en humoristisk måde. Vi har efterfølgende fået indrettet et lille diskret hjørne i virksomheden, hvor medarbejdere har mulighed for at gøre et mindfuldt stop i hverdagen.”

INTERN SALGSCHEF - LONE VILLADSEN - LINDAB

 

"I foråret havde vi en morgensamling i afdelingen med Helle Iversen fra Mindful at Work. Vi startede dagen anderledes og blev taget med ind i verden, der gav os alle stof til eftertanke, og som gjorde os opmærksom på, hvad der reelt fylder i en travl og hektisk arbejdsdag. Nu har vi fået nogle små redskaber vi kan bruge, og medarbejderne har efterfølgende kvitteret overfor, at vi har investeret tiden i noget, der på den lange bane er en hjælp for den enkelte og virksomheden."

Filialdirektør Nordea Åbyhøj afdeling - Jesper Rønne - Nordea

 

”Tak for et spændende foredrag i netværksgruppen hos Århus Håndbold. Det var interessant at høre, hvordan teknologien konstant forstyrrer vores koncentration i dagligdagen, herunder at modtage nogle værktøjer til håndtering af dette i det moderne liv. Endvidere var det spændende at opleve, hvordan en positiv indgangsvinkel til dagligdagens små problemer, medfører meget større livsglæde. Dit foredrag gav således stof til eftertanke om, hvordan man ønsker at leve sit liv, herunder at få en hverdag med mindre stress og mere glæde. ”

PARTNER & STATSAUTORISERET REVISOR - CASPER JENSBY - BEIERHOLM 

 

” Jeg havde frygtet på forhånd, at en mindfulness workshop ville være lidt for ” alternativt” for mig, at det ville være for meget 70´er hønsestrik. Men sådan var det slet ikke. Det var en mega god oplevelse - både for sindet og kroppen - og jeg fik nogle gode værktøjer med derfra, som jeg vil bruge fremover i min hverdag.”

PRODUCTION MANAGER - JESPER BUNDGAARD - JYDSK EMBLEM FABRIK

 

"Mange tak for et rigtig godt foredrag i går omkring mindfulness, og hvilken indflydelse det har i forhold til arbejdsglæde og stressforebyggelse på en arbejdsplads. Du var rigtig god, og jeg har i dag fået 2 opkald fra Rotary kammerater, der roste dig. Det giver faktisk en et spark til at overveje, hvad man bruger sin tid på her i livet."

Direktør - Søren Nedergaard - SuperVision Alarmteknik

 

Nyhedsbrev

Præstetoften 54 - 8330 Beder
Tlf 51 64 96 78