E-learning kursus

Mindful at Work kurset træner din evne til at være opmærksom og til stede i nuet

De fleste af os er udfordret af en hektisk arbejdsdag fyldt med afbrydelser fra møder, e-mails og kolleger der prikker os på skulderen. Samtidig er hovedet fyldt op med tanker om det der skete i går, eller de næste emner på to-do-listen. Når vi går hjem for at holde fri og restituere, så kører tankerne videre og forstyrrer familielivet og vores nattesøvn.

Mindful at Work kurset træner evnen til at være til stede i nuet.

Du lærer at blive bedre til:

  • at have FOKUS på dine opgaver
  • vise NÆRVÆR overfor dine kollegaer
  • gå gennem arbejdsdagen med større MENTAL BALANCE. 
  • give slip på tankerne om jobbet, så du SOVER BEDRE om natten

Alle medarbejdere og ledere har gavn af mindfulness, fordi det handler om at øge fokus, forebygge stress og skabe bedre relationer.

”Mental balance og indre ligevægt er vigtige ingredienser i det professionelle arbejdsliv. Det handler om at håndtere arbejdslivet med mere overskud og mere balance på trods af evig travlhed og konstant fremadstræben. Nogle gange skal man hjælpes på vej og støttes i en proces. Mindful at Work kurset er et professionelt værktøj, som netop kan det."

Marianne Randrup - Næstformand Lederne Sønderjylland

Tid & sted

Tag e-learning kurset online i dit eget tempo, når du har tid til det. Der er 8 moduler i kurset af ca. 1 times varighed.

Du får login til kurset med det samme, efter at du har bestilt, og kan starte op når det passer dig.


Pris

2.500 ekskl. moms/medarbejder.

Udfyld formularen og få dit kursus med det samme

Når du udfylder formularen accepterer du at modtage e-mails med gode råd og tips til mindfulness på arbejdspladsen fra Mindful at Work. Du kan nemt afmelde dig igen.

Nyhedsbrev

Præstetoften 54 - 8330 Beder
Tlf 51 64 96 78