Referencer

"Mange tak for et rigtig godt foredrag i går omkring mindfulness, og hvilken indflydelse det har i forhold til arbejdsglæde og stressforebyggelse på en arbejdsplads. Du var rigtig god, og jeg har i dag fået 2 opkald fra Rotary kammerater, der roste dig. Det giver faktisk en et spark til at overveje, hvad man bruger sin tid på her i livet."

Direktør - Søren Nedergaard
SuperVision Alarmteknik

 

”Jeg har en arbejdsdag, der ofte kan være hektisk og usammenhængende. Jeg vil gerne holde fokus på én ting ad gangen – i stedet for at bilde mig ind, jeg kan multitaske – men det er en svær disciplin. Efter at have deltaget i en inspirationsdag om mindfulness, afholdt af Helle Iversen fra Mindful At Work, tror jeg, at jeg er på rette vej. Mindfulnessøvelserne, som vi blev introduceret til, er jeg overbevist om vil kunne hjælpe mig til en mere produktiv og på samme tid mindre stressende hverdag – arbejdsmæssigt såvel som privat.” 

STEEN OKKELS NØRBY, IT-KONSULENT OG PROJEKTLEDER

"Jeg har været igennem en spændende og meget inspirerende workshop med Mindful at Work og fået et indblik i hvad mindfulness er. På workshoppen introducerede Helle en række rigtige gode mindfulnessøvelser som vi afprøvede. Der var bl.a. en body scan meditation guidet af Helles tillidsvækkende, rolige stemme og facon. Jeg har fået gode værktøjer og teknikker til at finde ’indre ro’ i en travl hverdag. Dagen var utroligt givende og gjorde et stort indtryk på mig.”

BICH VU, MARKEDSCHEF, FORSIKRINGSBRANCHEN

Præstetoften 54 - 8330 Beder
Tlf 51 64 96 78