Referencer

”Forventningerne var høje, da vi  til fyraftensmødet hos Lindab fik besøg af Helle Iversen, fra Mindful at Work, der ville introducere os til mindfulness som et værktøj til mental fitness i virksomheder. På Helle’s rolige facon fik hun lært os, hvor let det egentligt er, at ”trække stikket” et par minutter, fokusere på egen tilstedeværelse og skabe ro i ”øverste etage”. Teori blev fint blandet med øvelser og fortællinger fra hverdagen, ligesom Helle’s provokationer omkring selvforskyldt travlhed blev synliggjort på en humoristisk måde. Vi har efterfølgende fået indrettet et lille diskret hjørne i virksomheden, hvor medarbejdere har mulighed for at gøre et mindfuldt stop i hverdagen.”

INTERN SALGSCHEF - LONE VILLADSEN - LINDAB

”Tak for et spændende foredrag i netværksgruppen hos Århus Håndbold. Det var interessant at høre, hvordan teknologien konstant forstyrrer vores koncentration i dagligdagen, herunder at modtage nogle værktøjer til håndtering af dette i det moderne liv. Endvidere var det spændende at opleve, hvordan en positiv indgangsvinkel til dagligdagens små problemer, medfører meget større livsglæde. Dit foredrag gav således stof til eftertanke om, hvordan man ønsker at leve sit liv, herunder at få en hverdag med mindre stress og mere glæde. ”

PARTNER & STATSAUTORISERET REVISOR - CASPER JENSBY - BEIERHOLM 

” Jeg havde frygtet på forhånd, at en mindfulness workshop ville være lidt for ” alternativt” for mig, at det ville være for meget 70´er hønsestrik. Men sådan var det slet ikke. Det var en mega god oplevelse - både for sindet og kroppen - og jeg fik nogle gode værktøjer med derfra, som jeg vil bruge fremover i min hverdag.”

PRODUCTION MANAGER - JESPER BUNDGAARD - JYDSK EMBLEM FABRIK

"Mange tak for et rigtig godt foredrag i går omkring mindfulness, og hvilken indflydelse det har i forhold til arbejdsglæde og stressforebyggelse på en arbejdsplads. Du var rigtig god, og jeg har i dag fået 2 opkald fra Rotary kammerater, der roste dig. Det giver faktisk en et spark til at overveje, hvad man bruger sin tid på her i livet."

Direktør - Søren Nedergaard - SuperVision Alarmteknik

 

”Jeg har en arbejdsdag, der ofte kan være hektisk og usammenhængende. Jeg vil gerne holde fokus på én ting ad gangen – i stedet for at bilde mig ind, jeg kan multitaske – men det er en svær disciplin. Efter at have deltaget i en inspirationsdag om mindfulness, afholdt af Helle Iversen fra Mindful At Work, tror jeg, at jeg er på rette vej. Mindfulnessøvelserne, som vi blev introduceret til, er jeg overbevist om vil kunne hjælpe mig til en mere produktiv og på samme tid mindre stressende hverdag – arbejdsmæssigt såvel som privat.” 

PROJEKTLEDER - STEEN OKKELS NØRBY - IT-BRANCHEN

"Jeg har været igennem en spændende og meget inspirerende workshop med Mindful at Work og fået et indblik i hvad mindfulness er. På workshoppen introducerede Helle en række rigtige gode mindfulnessøvelser som vi afprøvede. Der var bl.a. en body scan meditation guidet af Helles tillidsvækkende, rolige stemme og facon. Jeg har fået gode værktøjer og teknikker til at finde ’indre ro’ i en travl hverdag. Dagen var utroligt givende og gjorde et stort indtryk på mig.”

MARKEDSCHEF - BICH VU - FORSIKRINGSBRANCHEN

Præstetoften 54 - 8330 Beder
Tlf 51 64 96 78