Om Mindful at work

Vision

 • Mindful at Work vil gerne hjælpe med at skabe Danmarks bedste arbejdspladser med mere arbejdsglæde og mindre stress.

Mission

 • Mindful at Work ønsker at bygge bro imellem mindfulness og erhvervslivet, for at bidrage med et værktøj der kan øge arbejdsglæden og samtidig forebygge stress.
 • Mindful at Work vil gerne lægge fundamentet for, at mindfulness i fremtiden bliver en naturlig del af virksomheders kursusudbud på lige fod med andre vigtige kurser.
 • Mindful at Work arbejder for at øge forståelsen for at mindfulnesskurser baseret på MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) er evidensbaserede og at der ligger forskning bag der viser, at det har en gavnlig effekt bla. i forhold til stress reduktion og øget glæde.

  Min baggrund:

  Jeg er uddannet MBSR mindfulnessinstruktør fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet. Jeg har mediteret siden 2005 og er selv en passioneret mindfulnessudøver med en daglig mindfulness praksis.

  MBSR betyder Mindfulness Based Stress Reduction og kurset blev grundlagt af Jon Kabat-Zinn i 1979 ved University of Massachusetts Medical School. Siden dengang er MBSR kurser blevet udbredt over verden og succesen kan ikke mindst henføres til de mange forskningsstudier, der har vist effekten af at deltage i et MBSR forløb.

  Før jeg startede Mindful at Work har jeg arbejdet 16 år i IT branchen i Danmark og Schweiz. Jeg har primært arbejdet med undervisning af medarbejdere og implementering af interne projekter. Jeg har desuden opbygget og implementeret et on-boarding kursus for nye medarbejdere, som jeg havde glæden af at føre over 300 medarbejdere fra hele Europa igennem.

  Nyhedsbrev

  Præstetoften 54 - 8330 Beder
  Tlf 51 64 96 78